Ervaringen

“Ik  ben, nadat mijn contract in de ouderenzorg niet verlengd werd, via het UWV bij Ingrid terecht gekomen. Samen met haar heb ik het werk fit traject gevolgd. Ik had voor mezelf wel een beeld wat ik zou willen maar de weg er naartoe was best moeilijk. Door mijn lijf in de steek gelaten en het verliezen van mijn baan had de nodige sporen achter gelaten.Voor mij was het duidelijk dat ik niet meer terug wilde in de zorg maar vond de stap iets anders te gaan doen heel spannend. Ik had wel de moed gevonden en een open sollicitatie gestuurd naar DHL. Ingrid heeft mij geholpen met het voorbereiden van het sollicitatiegesprek. Ze heeft mij laten zien wat mijn sterke kanten zijn, welk soort werk bij mij zou passen en dat ik sterker ben dan dat ik zelf dacht. Hierdoor groeide mijn zelfvertrouwen. Ingrid heeft mij in mijn waarde gelaten en me begeleid in de juiste richting. Ik werk nu voor 2 werkgevers, beide met veel plezier en vol zelfvertrouwen!”

“De introductie training mindfulness in de praktijk vanuit Luna Colma heb ik ervaren als een verrijking en innerlijke groei. Ingrid Broeder is als inspiratiecoach in staat om op eenvoudige en ontwapende wijze mensen mee te nemen in persoonlijke groei. Ik kan een ieder haar van harte aanbevelen als coach in persoonlijke ontwikkeling.”

“Je hebt me enorm geholpen met je positieve woorden. Ook heb ik veel baat bij de ademhalingstechnieken die ik van je heb geleerd. Ik gebruik ze nog regelmatig (gezien mijn ADHD persoonlijkheid).” 

“Nogmaals mijn complimenten voor de manier waarop jij ons 14 “Outdoor” mannen aan het mediteren kreeg vorige week. En ook mooi om te zien hoe je bij je verhaal regelmatig zelf ook je eigen technieken toepaste om dicht bij jezelf te blijven (wat niet makkelijk is een tent met 14 mannen ;-)). Je presentatie heeft mij weer geïnspireerd om een aantal technieken (die ik deels al kende) de afgelopen week weer nieuw leven in te blazen.”

“Na een moeilijke en intensieve periode in mijn leven heb ik samen met jou de “ruis”  rond mijn hoofd weggekregen, kan ik weer terug naar mijn kern en heb ik de rust in me gekregen om vol plannen verder te gaan.”

“Met tijden heb ik last van malende gedachten en dat kost mij veel energie…. Ingrid heeft mij geleerd hoe ik dit patroon effectief en simpel kan doorbreken, en wonderwel het werkt! Hier kan ik tenminste iets mee waardoor ik me beter kan focussen. Superbedankt Ingrid!” 

“Ik werk al vele jaren met groot plezier samen met Ingrid. Ingrid weet snel tot de kern door te dringen door haar intuïtieve manier van benaderen. Haar grote kracht is haar creatieve manier van denken. Dat geeft ook in situaties die in een impasse lijken te verkeren onverwachte mogelijkheden. Zij is gedreven, enthousiast en werkt en leeft vanuit haar hart.”

“Na mijn ontslag maakte ik een moeilijke periode door. Via Internet ging ik op zoek naar mentale ondersteuning en kwam bij Ingrid Broeder terecht.

Ingrid, wat een fantastische, inspirerende en ontzettend lieve, warme vrouw ben jij. Wat hebben onze sessies mij goed gedaan! Tijdens mijn eerste bezoek deed je aan crisisdemping. Na deze eerste sessie stapte ik al met een veel beter gevoel naar buiten, verbazingwekkend! Ik heb bij jou geleerd ontspannen momenten voor mezelf te creëren en met een andere blik naar moeilijke situaties te kijken. In 4 maanden tijd ben ik een sterkere vrouw geworden. Jouw professionele hulp, maar zeker ook jouw warme hulp kan ik iedereen van harte aanbevelen.”

Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit van de website voor de gebruiker te verbeteren.