Opleiding tot Creatief adviseur

In deze tijd hebben organisaties mensen nodig die vanuit een ander perspectief oplossingen kunnen bedenken. Iedereen bezit van nature creativiteit. In deze opleiding ontwikkel je deze creatieve vaardigheden verder. Je geeft ze een vorm waarmee je innovaties kunt begeleiden. 

Die begeleiding is hard nodig. In Nederland delen we met 17.609.246 mensen een oppervlakte van 41.543 km². Er wonen hier gemiddeld 424 mensen op een vierkante kilometer. We willen allemaal wonen, werken, goed te eten hebben, recreëren, vertrouwen op waterveiligheid en natuur.

Ook op kleinschalig niveau leeft de wens om problemen samen op te pakken: in een organisatie of onderneming, in een school, gemeente of bij een bureau. Een creatieve aanpak vereist een mix van kennis en expertise, inventiviteit en intelligentie. Zo ontstaan de oplossingen voor morgen. Een creatief adviseur speelt daarin een centrale rol.

Meld je aan via de site van het IPD en maak eventueel gebruik van het STAP-budget.

Voor veel coaches/re-integratiebegeleiders een mooie opleiding die ze verder kan helpen in de eigen vaardigheden om mensen te ondersteunen met het maken van nieuwe keuzes, waarbij verschillende belemmerende factoren/gedachten er “even” niet meer zijn.
Allard Wagensveld
Adviseur Werk

Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit van de website voor de gebruiker te verbeteren.